Til Spanien billigt

Til Spanien billigt

marts 3, 2022 0 Af Eskild

Du har besluttet, at i år vil I bare ikke gå glip af en skøn sommerferie. Du vil gerne overraske familien ved at sørge for, at alt er bestilt og betalt, inden I tager afsted i 14 dage i løbet af juli. Du er derved i færd med at undersøge, hvad der findes af billige rejser til Spanien.

Grækenland sidste år

Den charterrejse til Grækenland, som I var på sidste år, var ikke den store succes. Så i år skal det være Spanien. Sidste år havde der været lange flyforsinkelser, både på vejen ned til Grækenland og så igen på vejen hjem derfra. Det var ikke rart at vente i en lille lufthavn, hvor man ikke kunne finde et sted at sidde – i skyggen.

Mallorca måske?

Så i år, har du bestemt dig for, at I skal til Spanien. Du har da også været inde på nettet for at kigge på rejser til Mallorca. Mallorca ved man jo, hvad er. En sikker rejsedestination, hvor der er tilbud både til voksne og til børn. Og hvor man kan få dansk mad, hvis man vil have det. Ikke som der på den græske ø, hvor de kun kunne finde ud af at lave tzatziki og friske salater. Resten af maden var jo syltet ind i alt for meget olivenolie.

Du har endnu ikke helt bestemt dig for, om det skal være Mallorca eller et andet sted i Spanien. Måske kunne det også være spændende at tage til Malaga. Du vil lige se, hvad der findes af flybilletter til Malaga. Du finder dog hurtigt ud af, at det bedre kan betale sig at kigge på billige rejser generelt. Det giver mere inspiration. Det kan være, at det ender med, at du bestiller en rejse til Spanien uden egentlig at vide, hvor I lander. Bare der er strand til børnene, sol til huden og gode faciliteter.

Disclaimer