Street Wear stil

Street Wear stil

september 1, 2013 0 Af Eskild

Vores eneste barnebarn, Jonas, fylder 15 år i næste uge, og jeg har spurgt ham, hvad han ønsker sig i fødselsdagsgave. Ikke helt overraskende var svaret, at han ønsker sig noget tøj, for han er nået i den alder, hvor han går vældig meget op i, hvordan han går klædt.

Min mand, der nok er lidt konservativ, hvad påklædning angår, har da også bemærket, at Jonas ofte har noget temmelig outreret tøj på. Jeg har fortalt ham, at man kalder den stil for streetwear, og at det altså er sådan, de unge knægte kan lide at gå klædt.

Men nu har jeg aftalt med Jonas, at vi skal gå på shopping sammen og finde noget street tøj, han kan lide. Hans forældres økonomi er nok lidt stram, så det er ikke så tit, han selv kan få lov at vælge, så han glæder sig vældig til vores indkøbstur.

Han sagde i telefonen i aftes, at så ville han allerhelst have et par ny baggy jeans, for det er netop bukser, han trænger allermest til, fortalte han. Helt fint med mig, svarede jeg ham uden at have den fjerneste ide om, hvad baggy jeans er for nogle, men jeg mener bestemt også, at de unge skal have lov at rase ud med hensyn til deres påklædning, så jeg vil ikke lægge begrænsninger på, hvad det er for noget tøj, vi skal købe til ham.

Vi ved jo af erfaring, at den specielle tøjsmag, de har i den alder er et forbigående fænomen.

Disclaimer