Skak er ikke kun et fysisk spil – det er også velegnet online

Skak er ikke kun et fysisk spil – det er også velegnet online

november 28, 2020 0 Af Søren Hansen

Der kan være mange situationer, hvor du godt kunne bruge at tage et spil skak med nogle andre, men hvor det ikke lige passer ind i den sammenhæng, du er i. Det er selvfølgelig først og fremmest, når du er på farten. Hvis du er ude at flyve, fordi du skal ud at rejse, eller bare sidder i bussen på vej til arbejde, er det ikke muligt lige at hive et skakspil op af lommen og tage et spil med sidemanden. Der har du brug for nogle andre muligheder. I den situation vil det være oplagt, at du spiller online. 

Heldigvis har du gode muligheder for at spille skak online. Når du gør det, kan du både spille mod nogen, som du kender, og nogen som du ikke kender. Det er også en god måde at få prøvet dit skakspil af og få afluret, hvordan andre spiller. Der kan være forskel fra land til land, ja fra by til by.  

Med skak online kan du spille overalt 

Som med alt andet, der foregår online, kan du spille skak hele tiden, når du spiller det online. Du kan spille det på vej til arbejde, du kan spille de i frokostpausen på studiet, du kan spille de om aftenen, når du kommer hjem. Ja, du kan spille det om natten, når du ikke kan sove. Når du kan spille mod modstandere fra hele verden, er det nemt for dig altid at finde nogen, der gerne vil spille, og nogen, der er vågne, når du er det.  

Det kan godt være, at dine normale skakmakkere herhjemme i Danmark sover, men på den anden side af jorden sidder der nogen, der lige er vågnet, og som har lyst til at spille skak.  

Disclaimer