Nyd livet, mens du er single

Nyd livet, mens du er single

juni 2, 2019 0 Af Søren Hansen

For mange mennesker er det at være single ikke en idealtilstand. Det er egentlig underligt, for der er rigtig mange fordele ved det at være single. Alligevel er det som om, at vi ser det som noget, vi gerne vil væk fra.

Men tænk lige over det; for det første, så har man en masse frihed. Man kan helt selv tilrettelægge sin dag og sine rutiner, og man skal ikke stå til ansvar over for andre. Samtidig kan man også gå i byen og feste lige så vildt, som man vil. Og det kan være lækkert – i hvert fald for en periode.

Hav det sjovt, så længe det varer

Det ultimative mål for os alle er i rigtig mange tilfælde at finde en kæreste eller ægtefælle. Og det er fint – men det betyder altså ikke, at man ikke kan nyde livet imens. Derfor er det bedste råd til singlen, at man skal have det sjovt, så længe det varer.

For eksempel kan man tage i byen med vennerne, når muligheden byder sig. Man kan også prøve dating-markedet lidt af uden at skulle forpligte sig. Eller man kan nyde at bestemme over sine weekender selv og slappe fuldstændig af.

Disclaimer