Jobbi.dk bringer arbejdstagere og arbejdsgivere sammen

Jobbi.dk bringer arbejdstagere og arbejdsgivere sammen

december 4, 2020 0 Af Lotte Svendsen

Rigtig mange arbejdsgivere søger konstant arbejdstagere med og uden held. Måske får arbejdsgiveren ikke publiceret sit jobopslag på de rigtige kanaler, måske lyder deres jobopslag for kedeligt, eller måske er der ikke nogen, der kender den rigtige person til jobbet. Det vil hjemmesiden Jobbi.dk rigtig gerne ændre på.

Igennem Jobbi.dk bliver arbejdsgivere og arbejdstagere bragt sammen. Det er en ultimativ mulighed for at finde de bedste match. Jobbi.dk er en side, hvor alle har mulighed for at søge jobs og medarbejdere. Man kan oprette en profil, hvor man beskriver sine kvalifikationer. Efterfølgende har arbejdsgivere mulighed for at læse profilen og tage kontakt til arbejdstageren.

Et univers af jobmuligheder

På Jobbi.dk findes jobområderne: babysitter, havemand, rengøring, lektiehjælp, dyrepasser, handyman og diverse. Det er altså jobs for helt almindelige arbejdstagere, som i langt de fleste tilfælde, ikke kræver nogen (større) uddannelse.

Indenfor hver kategori er der mange arbejdsgivere, som stiller forskellige krav til arbejdstagerne. Chancerne for at finde det perfekte job er derfor rigtig gode. Arbejdstagerne har også gode muligheder for at finde et job, som passer netop dem. Mange familier har en travl hverdag, hvor de godt kunne bruge nogle ekstra hænder, men de ved måske ikke, hvor de skal søge, for at finde den rette hjælp. Det er blevet meget lettere med Jobbi.dk. På få minutter kan man være i kontakt med en arbejdstager, som kan gøre en rigtig stor forskel for ens hverdag.

Arbejdstagernes profiler

Der er rigtig mange forskellige profiler på Jobbi.dk. Profilerne har mange forskellige kvalifikationer, erfaringer etc. I deres profiler skriver arbejdstagerne lidt om, hvad deres forventninger er til for eksempel lønnen, hvad deres alder er, i hvilket område de tilbyder deres hjælp osv. På arbejdstagernes profiler er der også et felt, hvor de mere uddybende kan fortælle lidt om dem selv og deres erfaringer og uddannelser med mere. Arbejdsgiveren kan også få oplyst kontaktoplysninger på arbejdstageren. Så de sammen kan lave en aftale.

Anbefalinger

Arbejdstagernes tidligere arbejdsgivere har mulighed for at give arbejdstageren anbefalinger. Anbefalingerne står under arbejdstagerens profil, så andre kan læse dem. Det er klart en stor fordel med positive anbefalinger. Det er et stort plus, når en arbejdsgiver udvælger kandidater til deres jobs. De vil gerne have en arbejdstager, som gør det godt.

Ansættelse

Alle disse ting bringer arbejdstager og arbejdsgiver sammen på et website. Der er rigtig mange profiler på Jobbi.dk, hvilket gør mulighederne endnu større. Jobbi.dk giver et overblik over de mange forskellige arbejdstagere og arbejdsgivere. Normalt er processen, fra arbejdsgiveren beslutter at have brug for en arbejdstager til ansættelsen sker, lang. Først skrives et jobopslag, så modtager de en masse ansøgninger, så mødes man med en eller to og først derefter beslutter man, hvem man vil have som arbejdstager. Med Jobbi.dk springer man en masse trin i processen over. Man behøver ikke lave et jobopslag, man kan selv udpege nogen potentielle arbejdstagere og kontakte dem. Man kan også oprette en profil og vente på arbejdstageren kontakter en. Mulighederne er mange, men det hele er samlet et sted og det er en klar fordel for alle.

Disclaimer