Hold din næste ferie hos Nymarksminde

Hold din næste ferie hos Nymarksminde

juni 19, 2020 0 Af Lotte Svendsen

I Vodskov, ca. 10-15 minutters kørsel nord for Aalborg, finder du det idylliske landsted Nymarksminde.

Nymarksminde tilbyder de perfekte rammer for en god ferie. Udover at Nymarksminde har deres egen mini-zoo og fodboldgolfbane, råder stedet også over en række skønne ferielejligheder med tilhørende gårdhave og indendørs saltvands swimmingpool. Nymarksminde tilbyder to ferieformer, bed-and-breakfast samt bondegårdsferie. Og uanset hvilken af de to ferieformer du måtte have lyst til, er Nymarksminde det helt rigtige sted at tage hen. Med sin skønne landlige placering i et dejligt område kan der bydes på både en rolig og afslappende ferie, men samtidig også en ferie med gode muligheder for aktivitet, hvis det ønskes.

Baggrunden

Nymarksminde er familiedrevet med alt hvad det medfører af skøn landlig og hjemlig hygge. Der er masser af plads og rummelighed hos Nymarksminde og uanset om I kommer for at nyde nogle dage i stille og rolige omgivelser eller om i er en aktiv børnefamilie er der god plads til at nyde netop den ferieform, som i ønsker.

Aktiviteter

Som overnattende gæst hos Nymarksminde har du adgang til både den store udfordrende 18-hullers fodboldgolfbane samt dyreparken med alle de klappevenlige danske bondegårdsdyr, som du både kan komme helt tæt på og endda være med til at fodre. Der tilbydes både traktor ture rundt i området og om aftenen er der mulighed for at deltage i fællesspisning og efterfølgende hyggeligt samvær sammen med de andre overnattende gæster på Nymarksminde.

Udover gode faciliteter til folk på ferie kan Nymarksminde også byde på veludstyrede konference-, møde- og kursusfaciliteter. I det dejligt store og lyse konference lokale er der både adgang til projektor, dvd-afspiller og trådløs internetforbindelse. Og selvfølgelig er lokalet udstyret med air condition for optimale betingelser for mødedeltagerne. Med sin tætte beliggenhed ved den nordjyske motorvej er det let at komme til og fra Nymarksminde hvilket er med til at gøre stedet optimalt til møde- og konferenceaktiviteter.

Skønt område

Nymarksminde ligger i et dejligt naturskønt område, som man kun kan elske. Skulle du og din familie få muligheden for et besøg i Nymarksminde, så gør jer selv den tjeneste at køre forbi, hvis I er i området. Et dagsbesøg giver næsten med garanti ønsker om et længere ophold.

Nymarksminde er et område i konstant udvikling og der planlægges og indføres løbende nye muligheder, forbedringer og spændende aktiviteter på området. Nymarksminde er et sted for hele familien, ung såvel som gammel. Og vælger i en ferie hos Nymarksminde kommer i uden tvivl af sted derfra med en uforglemmelig oplevelse.

Disclaimer