Blive i Malaga

Blive i Malaga

januar 27, 2022 0 Af Eskild

I tog en chance. Og i dag er I ekstra glade for, at I gjorde det. I besluttede allerede tilbage i december, at I ville en tur til Malaga. I besluttede at tage derned i 5 uger. Bare for at få en mildere vinter. Derfor gik i på nettet og fandt billige flybilletter til Malaga. Det var nemt nok. I fandt også et lækkert sted at bo – sådan lidt oppe i bjerget. Med plads nok, til at både I og børnene, som stadig er små, kan boltre sig i haven. Udsigten fra husets terrasse er flot. I kan se ned til den nærmeste landsby. Her er smukt.

Vil ikke hjem igen

Faktisk så gruer I lidt for at skulle til at vende næsen hjem mod Danmark igen om få dage. Men sådan var planen. Et eller andet sted ønsker I jer, at I kan trylle, så der bare vil være en lang flyforsinkelse – ja, endog en aflysning af jeres fly – netop den dag, I skal rejse. En drøm om at få udsat hjemrejsen er opstået. Og I ved godt, at der er mulighed for erstatning ved forsinket fly.

De billige flybiletter

Er der noget i vejen, for at I udskyder hjemrejsen? I har jo allerede boet her i næsten 5 uger. Kan I ikke tale med dem, der udlejer boligen til jer om at få lov til at leje huset i nogle flere uger? Kan I ikke aflyse eller ændre de flybilletter, I har booket til hjemrejsen? Det er da lige så nemt at finde billige flybilletter i Malaga, som det er i Danmark, ikke?

Jeg ville undersøge mulighederne. Jeg forstår nemlig godt, at det egentlig er en ubehagelig tanke at skulle tilbage til det kolde nord, hvor dagene stadigvæk er meget korte og regnfyldte. Er der nogen, der jager på jer? Det er da tilladt at ændre mening. Det kan godt være, at vi er vant til, at tingene bare skal følge en plan. Men planer er altså kun planer.

Disclaimer