Bænkebider i huset

Bænkebider i huset

december 24, 2021 0 Af Eskild

Hvis du har en fugtig kælder eller eller et skur med gamle bjælker for eksempel, så har du sikkert opdaget bænkebidere som kravler rundt og æder i træ og planter. Det har jeg i hvert fald. Det er fanme også pisseirriterende. Det er hver gang jeg er ude i haveskuret hvor jeg har min cykel og græsslåmaskine osv. så skal jeg møde klamme bænkebidder her og der. Kald dem hvad du vil.

Mange navne

Bænkebider Scaber Porcellio eller scaber Oniscus asellus eller crustacea … de er overalt i mit skur og jeg kan ikke få fat i cykelpumpe eller tænde væglampen uden at jeg kan se eller mærke dem kravle og krybe rundt og med deres egoistiske og grådige væremåde hele tiden ødelægge mit skur mere og mere. Derfor vil jeg nu gøre alt hvad jeg kan for at komme bænkebiderne til livs. Og hvad end der ellers er af små insekter eller myrer. Så jeg tager ned i harald nyborg og hjem & fix som angiveligt skulle have nogle insektmidler og redskaber mod skadedyr som jeg kan benytte i skuret. For fandme nej om jeg skal se på mens min cykelgarage dag for dag bliver ædt til støv.

Umulige at slippe for

Men altså min far fortæller mig at bænkebidder er umulige at komme af med. Han siger at der er tre typer af insekter og skadedyr som man bare ikke kan gøre noget ved selv. Det er bænkebider og det er væggelus og så er det kakerlakker. Dem kan man ligeså godt sparer sin tid og ressourcer på siger far. Men derfor har jeg stadig tænkt mig at bekæmpe de her satans insekter. For jeg skal jævnligt bruge det faldefærdige skur. Ellers ender det med at vi skal have alt vores værktøj og have midler til at stå indenfor og det samme med min cykel og græsslåmaskinen. Men om jeg magter, fanme nej. Jeg hader insekter og jeg hader især bænkebidere. De er så klamme og ligner et ekstraterrestrielt rumvæsen.

De kan bare kravle tilbage under jorden hvor de hører til. Jeg ville ønske at jeg bare måtte bruge min fars flammekaster – eller ukrudtsfjerner eller hvad det er. Den kan flamberer alle bænkebidderne på en gang og så skal jeg bare gøre det en gang om ugen. Bum. Enten gør jeg det på min måde eller også lader jeg min far gøre det på hans fordi han siger det er umuligt at gøre selv. Han sagde han ville ringe til noget kaldet Aarhus skadedyrsbekæmpelse som åbenbart er nogle mennesker som kommer ud og dræber bænkebidder og alle mulige andre klamme kryb. Skadedyrsservice hedder det vist nok men jeg ved nu ikke. Jeg tror jeg flamberer bænkebidderne med en deodorant og en lighter som jeg har set en gøre på youtube. Ansvarligt, nej. Men det ser sjovt ud.

Disclaimer