Afsted til Cairo

Afsted til Cairo

marts 22, 2019 0 Af Eskild

Den årlige konference for arkæologer og historikere med speciale i hellenistisk tid holdes i Egypten i år. I juni måned. Jeg skal afsted for at holde et lille oplæg om de undervandsfund, vi har fundet. Det bliver spændende. Arkæologiske udgravninger under vand er et særligt emne, jeg har beskæftiget mig med i mange år nu. Tidligere har jeg dykket meget under udgravningerne, men nu er jeg ved at blive for træt til at gøre det. Så jeg underviser yngre arkæologer i, hvordan teknikkerne er. Det er spændende.

Flybilletter til Cairo, Egypten

Det bliver spændende at fortælle andre om det. Jeg ved, at der kommer nogle af de arkæologer, som fandt den her by nede ved kysten på Peloponnes. Og jeg er meget opslugt af at forberede mit oplæg.

Men der er også en hel del praktiske ting, jeg skal ordne inden konferencen. Instituttet, jeg arbejder på, har ikke så stort et budget, så de har bedt mig om at finde flybilletter til Cairo i god tid. Det er forståeligt og rimeligt. Jo tidligere man booker billetten, jo bedre pris kan man få. Og når vi nu allerede kender datoerne for konferencen, så er det bare med at få fundet flybilletter og hotel.

Jeg har faktisk fundet en del forskellige flybilletter. Men der er sørme stor forskel på tiden, det vil tage at komme derned og tilbage igen. I nogle tilfælde vil det kræve en overnatning i Istanbul eller Wien. Det er ikke praktisk. Jeg tror, jeg laver en liste over nogle af flybilletterne til Cairo, som jeg har fundet med ventetider og priser, så vi kan få taget en beslutning på næste institutmøde om, hvilken billet vi skal vælge. Det er jo sådan, at alle, som skal med til Cairo, skal informeres grundigt og demokratisk, inden vi køber billetterne. Så jeg sætter det op, hvor jeg viser ulemperne ved at skulle overnatte her og der. Det vil jo i sidste ende koste meget, hvis vi spilder tiden med at vente her eller der.

Disclaimer