Hvad er en e-cigaret egentlig for noget?

Hvad er en e-cigaret egentlig for noget?

september 4, 2015 0 Af admin

Hvad er en e-cigaret? Du har måske undret dig over, hvad det er folk render rundt med. Er det en cigaret? Er det en vandpibe, hvad er det?

En e-cigaret er en forholdsvis ny opfindelse, der kom på markedet for få år tilbage. En e-cigaret består af et batteri, der skal oplades, en atomizer samt en væskebeholder, hvor smagen puttes i. Smagen puttes i, tænker du måske. Ja, for med en e-cigaret, så kan du få med mange forskellige smage, det handler bare om, hvilken juice du bruger. Men for at forklare, hvad det positive ved en e-cigaret er, så kan det siges med få ord: Den er sundere.

Det som en e-cigaret gør er, at den ved indåndingen producerer damp. I forhold til almindelig tobaksrøg, så er dampen i e-cigaretten fuldstændig uskadelig for både dig selv og dine omgivelser. Dette er forklaringen på e-cigarettens succes i – ikke kun i Danmark, men i hele verden. Det er derfor et meget sundere alternativ i forhold til den almindelige cigaret, som er meget skadelig for både dig og dine omgivelser.

I e-cigaretten er der ikke tobak, men derimod en væske, også kaldet e-juice, der er med til at skabe damp. En e-cigaret har ligeledes den fordel, at dampen ikke lugter, hvilket almindelig tobaksrøg gør. En e-cigaret passer på dig og din krop, og ødelægger ikke dine tænder eller din krop.

E-cigarettens batteri skal lades op før brug, hvilken den gøres med det medfølgende USB-stik, som du kan sætte i din computer. Som tidligere nævnt, så indeholder e-cigaretter også en atomizer, der ved indåndingen forstøver og forvandler juicen til damp. Du kan få mange forskellige slags juice til din e-cigaret. Du kan både få med alle slags frugt og sågar med tobakssmag, så det føles som at ryge en rigtig cigaret.

Det mest fantastiske ved, at skifte til en e-cigaret er, at du ikke længere skal skamme dig over at være ryger. Du kan ryge, hvor du har lyst til, da dampen ikke er skadelig (regler for anvendelse af e-cigaretter er dog stærkt på vej). Du skal ikke længere spørge om lov eller gå udenfor, hvis du skal have en cigaret. Det er bare frem med e-cigaretten, som hurtigt og nemt kan betjenes. Du sikrer dig samtidig, at du passer på dig selv og dine omgivelser.

Samtidig vil du opleve, hvordan du vil spare mange penge, hvis du anskaffer dig en e-cigaret. En e-cigaret kan anskaffes for få hundrede kroner og smagen kan købes for små-penge. Det er det eneste du skal købe. Resten klarer den selv. Det er mange penge at spare, hvis du er ryger og måske ryger en pakke almindelige cigaretter om dagen. E-cigaretten er fremtiden. Det er den mest sunde, økonomiske samt det bedste alternativ til en almindelig cigaret. Du passer på dig selv, dine omgivelser, du vil spare penge, du vil kunne skifte i smag og du vil kunne have den med dig over alt. Alt i alt, så er en e-cigaret en fantastisk oplevelse, der har skabt glæde mange steder.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)
Disclaimer