Sådan skulle det ikke gå

maj 10

Sådan skulle det ikke gå

Det er ikke altid, at de planer man lægger også ender med at blive ført ud i livet.

Og sådan var det lige netop for mig i dag. Jeg havde nemlig planlagt, at det skulle være den helt store havedag. Men vejrguderne ville det helt anderledes. Det har nemlig regnet det meste af dagen. Og det sætter altså sine begrænsning på, hvilket opgaver man kan lave i haven – og i høj grad sætter det sine begrænsninger på, hvilke opgaver man har lyst til at lave i haven.

Jeg havde faktisk planlagt, at jeg skulle i gang med at fjerne en masse af det mos, som vi har i vores græsplæne. Den er ret medtaget efter den lange vinter. Og hvis vi skal have en chance for at få en nogenlunde ordentlig græsplæne i år, så skal vi til at have gjort noget ved det nu. Men det skulle altså ikke være i dag, at græsplænen skulle plejes. Så det må jeg gemme til en anden godt dag.

I stedet er dagen gået med en masse indendørs sysler. Bl.a. har jeg fået ryddet op i en masse gamle papirer. Og jeg har også været i gang med at rydde op i kælderen. Men det er ikke et job man sådan lige bliver færdig med på en enkelt dag skulle jeg hilse og sige!

Jeg fik faktisk det meste af formiddagen til at gå med papirarbejdet og tilbragte så størstedelen af eftermiddagen i kælderen. Og det gik egentlig ret godt, hvis jeg selv skal sige det. Lige indtil jeg fik en helt umanerlig trang til nogle lækre pandekager, som jeg så på nettet for nogle dage siden. Dem måtte jeg simpelthen bare have noget af. Så det blev enden på den omgang oprydning!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Sådan skulle det ikke gå, 6.0 out of 6 based on 1 rating
Disclaimer

2 comments

 1. Ja, jeg synes også tit, at mine planer bliver ændret af den ene eller den anden grund. Sidste weekend var det en date jeg fik spoleret fordi jeg væltede på cykel på vej hjem fra arbejde om fredagen. Så var jeg altså ikke lige i form til at være kvik og charmerende med en ny date om lørdagen 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. @Jane: Det lyder da godt nok træls med sådan et cykeluheld. Jeg håber da, at du er kommet ovenpå igen!

  Jeg kender nu også alt til det med de spolerede planer. Specielt synes jeg, når man planlægger at lave noget udenfor i sin sparsomme fritid. Så er det altså ikke altid at vejret lige er med på idéen. Men sådan er det nok bare at bo i Danmark 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *