På tur i det danske sommerland

maj 10

På tur i det danske sommerland

Vi elsker at starte bilen og bare køre af sted ud i sommerlandet. Sådan lidt på må og fromme og bare se, hvad vi støder på af interessante ting undervejs.

Det var på en af disse ture, at vi for nogle år siden stødte på Nymarksminde, som er et rigtig dejligt sted med masser af dyr og aktiviteter for både voksne og børn.

Nymarksminde ligger i et skønt landlig område og her kan man rigtig slappe af og nyde en dag i rolige omgivelser.

Hos Nymarksminde er hyggen i højsædet. Og det mærker man tydeligt fra det øjeblik man ankommer til man tager af sted igen. Uanset om man blot kommer for at nyde de skønne omgivelser eller dyrene i minizoo eller om man kommer for at tage en runde på den store fodboldgolfbane, så er man sikret nogle dejlige timer.

Har man lyst til at blive på Nymarksminde i mere end en enkelt dag, kan det også sagtens lade sig gøre. Nyamrksminde råder nemlig over 10 ferielejligheder, hvor man enten kan book’s sig ind på Bed & Breakfast eller f.eks. en uges bondegårdsferie.

Læs mere om Nymarksminde på http://nymarksminde.dk/.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/6 (2 votes cast)
På tur i det danske sommerland, 5.0 out of 6 based on 2 ratings
Disclaimer

2 comments

  1. Ja, der er rigtig mange skønne steder i Danmark. Men et andet skønt sted, hvor man heller ikke behøver at rejse så langt for at komme til, er Sverige. Vi tager tit en tur til Sverige hele familien. Tingene er ofte noget billigere end herhjemme og så er der også en noget anderledes natur mange steder.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Der er nu heller ikke noget, som sådan en tur rundt i landet. Jeg er nu mest til Danmark. Men sådan har de fleste det jo nok med deres fædreland 🙂

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *