Dating i Danmark

maj 24

Dating i Danmark

Er du lige blevet single efter et forhold og føler du livet er blevet mere uoverskueligt, nu hvor du står alene? Så er der heldigvis masser af redskaber til at finde den helt rette for dig via dating i Danmark.

Dating i Danmark foregår mest via netdating i dag og der findes allerede utallige websites som er såkaldte datingsider. Netdating, også kaldet online dating eller internet dating, er et begreb der dækker over de ting, som en person bruger for at finde kærester, elskere, eller blot nye venner. Se et eksempel på et populært dating website på 40plus.dk, som har specialiseret sig i 40plus dating.

Netdating gør dating i Danmark nemt, da man blot skal oprette en profil, der oftest foregår ved at beskrive grundlæggende oplysninger og ting om sig selv og muligvis lægge et billede op af sig selv – har du først én profil går det hurtigt med at få lavet en profil på flere netdating sites.

Dating i Danmark kan være svært og uoverskuelig for nogen, derfor er det heldigt at netdating findes, med netdating kan du hurtigt møde en masse spændende mennesker over nettet og forhåbentlig den eneste ene. Netdating foregår på den måde at man chatter med personer man fx finder interessante eller spændende og hvis kemien er der sætter man et stævnemøde op, typisk på en café, restaurant e. lign. i nærheden for at se om forholdet kan udvikle sig.

Dating i Danmark er blevet meget populært og bliver det mere og mere, det er i høj grad pga. netdating, fordi det gør dating I Danmark så nemt. Dating i Danmark er en god ide for alle som søger sig en eller form for partner. Via dating i Danmark kommer du hurtigt ud og møder en masse forskellige personer og selvom du ikke møder den eneste ene eller din ’soul-mate’ på første date, så kan det sagtens være at du tilfældigt finder en rigtig god ven i stedet, som du ikke ville have fundet uden en date.

 

Read More

Trådløs dokumentation

maj 13

Trådløs dokumentation

I vores mindre firma har vi for efterhånden mange år siden haft en It-Leverandør til at opsætte trådløs internet, og det har skam fungeret upåklageligt. Vores nu tidligere it-leverandør har haft stor udskiftning af personale og det har (også) været en faktor til en udskiftningen.

Nu har vi så fået 3 stk iphone til kontoret og dem skal vi bruge på vores trådløse internet, desværre er der ingen her i huset der kender adgangskoden! og vores tidligere It -leverandør har ingen dokumentation på opsætningen.

Vores nuværende It konsulent kunne heldigvis komme i kontakt med vores trådløse sender og ændre kodeordet.

Så i dag kan jeg få mine email på telefonen og vi er i samarbejde med vores IT konsulenten i gang med en fuld It-Dokumentation af vores IT- Infrastruktur så vi ikke kommer i samme situation igen.

 

Read More