Vinduespudsning – få det gjort eller få hjælp til det

nov 29

Vinduespudsning – få det gjort eller få hjælp til det

Når foråret står for døren og solen så småt begynder at kaste sit skarpe, klare forårslys på dine vinduer, kan du godt pludselig få trang til at få dem pudset efter en lang vinter. I de grå og mørke vinter måneder, kan man nemlig godt have en tendens til ikke at lægge mærke til at vinduerne efterhånden trænger til en ordentlig rengøring, men ligeså snart du begynder at kunne kigge ud på den blå himmel igen, begynder snavs og striber for dårlige vinduespudsninger pludselig at vise sig. Men i en travl og hektisk hverdag kan det let knibe med tiden til at pudse vinduerne. Derudover kan det ofte også være svært at få vinduerne helt perfekt pudset, uden at efterlade uheldige striber. Derfor kan det være værd at overveje at få noget professionel hjælp til at få vinduerne forårsklar, så de er skinnende blanke og klar til at lukke alt den dejlige forårs og sommersol ind i dine stuer.

Read More

Sådan skulle det ikke gå

maj 10

Sådan skulle det ikke gå

Det er ikke altid, at de planer man lægger også ender med at blive ført ud i livet.

Og sådan var det lige netop for mig i dag. Jeg havde nemlig planlagt, at det skulle være den helt store havedag. Men vejrguderne ville det helt anderledes. Det har nemlig regnet det meste af dagen. Og det sætter altså sine begrænsning på, hvilket opgaver man kan lave i haven – og i høj grad sætter det sine begrænsninger på, hvilke opgaver man har lyst til at lave i haven.

Jeg havde faktisk planlagt, at jeg skulle i gang med at fjerne en masse af det mos, som vi har i vores græsplæne. Den er ret medtaget efter den lange vinter. Og hvis vi skal have en chance for at få en nogenlunde ordentlig græsplæne i år, så skal vi til at have gjort noget ved det nu. Men det skulle altså ikke være i dag, at græsplænen skulle plejes. Så det må jeg gemme til en anden godt dag.

I stedet er dagen gået med en masse indendørs sysler. Bl.a. har jeg fået ryddet op i en masse gamle papirer. Og jeg har også været i gang med at rydde op i kælderen. Men det er ikke et job man sådan lige bliver færdig med på en enkelt dag skulle jeg hilse og sige!

Jeg fik faktisk det meste af formiddagen til at gå med papirarbejdet og tilbragte så størstedelen af eftermiddagen i kælderen. Og det gik egentlig ret godt, hvis jeg selv skal sige det. Lige indtil jeg fik en helt umanerlig trang til nogle lækre pandekager, som jeg så på nettet for nogle dage siden. Dem måtte jeg simpelthen bare have noget af. Så det blev enden på den omgang oprydning!

 

Read More