Afsted til Cairo

mar 22

Afsted til Cairo

Den årlige konference for arkæologer og historikere med speciale i hellenistisk tid holdes i Egypten i år. I juni måned. Jeg skal afsted for at holde et lille oplæg om de undervandsfund, vi har fundet. Det bliver spændende. Arkæologiske udgravninger under vand er et særligt emne, jeg har beskæftiget mig med i mange år nu. Tidligere har jeg dykket meget under udgravningerne, men nu er jeg ved at blive for træt til at gøre det. Så jeg underviser yngre arkæologer i, hvordan teknikkerne er. Det er spændende.

Read More

Mini-zoos er perfekte til familier med små børn

feb 17

Mini-zoos er perfekte til familier med små børn

Har man små børn, som skal underholdes, når man er afsted og på udflugt, så kræver det at finde de rette steder, hvor man kan bruge mange timer på leg og sjov med børnene. Der skal helst være rig mulighed for legepladser, plads at boltre sig på og så ikke mindst sjove aktiviteter. Alt dette er noget som især fås, hvis man tager de små børn med til en mini-zoo. Mini-zoo er perfekte til familier med små børn, eller hvis man skal finde på noget med en flok små børn. Her kan de være underholdt i mange timer og opleve dyrene helt tæt på.

Read More

Brætspil samler familien

feb 16

Brætspil samler familien

Vi lever i en digital tidsalder hvor familiemedlemmer i næsten alle aldre har en form for smartphone, tablet eller lignende elektronisk enhed. Det gør, at vi som familie er vant til at interagere sammen virtuelt. Det er både en fordel og en forbandelse, for mange familier glemmer de mange positive aspekter, det er at bruge tid sammen off-line med for eksempel et godt spil. Spil er gode til at samle en familie om en håndgribelig, fysiks begivenhed. Det behøver ikke være komplekse eller lange spil, det kan være alt fra et hurtigt spil kort til et spil Ludo. Det vigtigste er, at man kommer hinanden ved og foretager sig noget sammen som familie.

Read More

Puslespil fra Wasgij går rent ind hver gang

mar 09

Puslespil fra Wasgij går rent ind hver gang

Det har i mange årtier været en hobby for mange, at man lægger puslespil for hyggens skyld, for morskabens skyld og for at jonglere de grå hjerneceller lidt. Det kan dog også være et sjovt familieprojekt, hvor man inddrager sine børn eller familiens børn om et stort puslespil, hvor mange menneskers øjne ser bedre end kun et sæt. Puslespil fra Wasgij har mange smukke motiver og forskellige størrelser, der gør at der er projekter til alle aldre, temperamenter og humør. Der findes efterhånden mange forskellige leverandører af puslespil på markedet, men med Wasgij er man sikret kvalitet.

Read More

Fodboldgolf som teambuilding aktivitet

apr 13

Fodboldgolf som teambuilding aktivitet

Teambuilding aktiviteter bliver stadig mere populære i Danmark hos både privat og hos firmaer. Arbejdspladser anvender teambuilding aktiviteter, som f.eks. fodboldgolf, til at styrke samarbejdsevnen blandt deres medarbejdere. Samtidig er det en god aktivitet, hvis man skal ryste folk på en arbejdsplads godt sammen.

Fodboldgolf er en aktivitet der giver medarbejderne mulighed for at afprøve deres koordinations- og samarbejdsevner i en sjov sammenhæng. Det gælder om, ved fælles indsats, at få bolden i hullet på greenen. Fodboldgolf kan spilles af personer i alle aldre og kræver ingen forhåndskendskab til hverken fodbold eller golf. Alle regler bliver gennemgået ved ankomst til banen, når folk er klar til en sjov aktivitet med fodboldgolf.

Fodboldgolf er en aktivitet der kombinerer fodbold og golf i et spil, hvor den traditionelle golfbane er skiftet ud med en golfbane med større huller. Den har stadig et tee-sted, som er her hvor spillet starter, en fairway, en green. Og så selvfølgelig hullet, hvor det er målet at få bolden i.

Fodboldgolf er også populært til fødselsdage for børn og voksne, firma arrangementer, konfirmationer og andre festlige lejligheder.

Vær ikke bange for at hoppe i nogle praktiske sko og vær klar med de bedste spark, med de bedste ben – så får I en hyggelig dag med Fodboldgolf til jeres næste samværs arrangement. Her er både frisk luft og motion på en gang krydret med et drys teambuilding og samværsfølelse.

Har du eller dit firma lyst til at prøve at spille fodboldgolf, kan det anbefales at besøge Nymarksminde v/ Vodskov. Her finder i en dejlig fodboldgolfbane med nogle sjove udfordrende huller. Læs mere på http://nymarksminde.dk/fodboldgolf.php.

 

Read More

På tur i det danske sommerland

maj 10

På tur i det danske sommerland

Vi elsker at starte bilen og bare køre af sted ud i sommerlandet. Sådan lidt på må og fromme og bare se, hvad vi støder på af interessante ting undervejs.

Det var på en af disse ture, at vi for nogle år siden stødte på Nymarksminde, som er et rigtig dejligt sted med masser af dyr og aktiviteter for både voksne og børn.

Nymarksminde ligger i et skønt landlig område og her kan man rigtig slappe af og nyde en dag i rolige omgivelser.

Hos Nymarksminde er hyggen i højsædet. Og det mærker man tydeligt fra det øjeblik man ankommer til man tager af sted igen. Uanset om man blot kommer for at nyde de skønne omgivelser eller dyrene i minizoo eller om man kommer for at tage en runde på den store fodboldgolfbane, så er man sikret nogle dejlige timer.

Har man lyst til at blive på Nymarksminde i mere end en enkelt dag, kan det også sagtens lade sig gøre. Nyamrksminde råder nemlig over 10 ferielejligheder, hvor man enten kan book’s sig ind på Bed & Breakfast eller f.eks. en uges bondegårdsferie.

Læs mere om Nymarksminde på http://nymarksminde.dk/.

 

 

 

Read More